ПРОЕКТИРАНЕ, ДОСТАВКА, МОНТАЖ И
СЕРВИЗ НА ПРОФЕСИОНАЛНО КУХНЕНСКО И
БАРОВО ОБЗАВЕЖДАНЕ

нощувка в русе
Партньори

Партньори

image002image003Създадена през 1980 година , днес Иноксан е вече водеща компания в производството на професионално кухненско оборудване. През 2005 година е сертифицирана и поставя знака за съответствие с изискванията на европейските стандарти на продуктите си. Изнася над 35 % от продукцията си във всички страни от Европейския съюз. Продуктите на компанията се отличават с качеството и нововъведения си, а работата и е насочена приоритетно към удоволетвореността на клиентите.

 

 

image005 image008

 Асбер е част от компания, специализирана в сектора за производство на оборудване за хотели, ресторанти и професионални кухни. Производствените предприятия и търговските офиси се намират в Европа, Азия и Америка.  Продуктите и са сертифицирани,  в съответствие с  европейските стандарти. 

 

 

image010 image012

Екбер е водеща компания, специализирана в производството на кухненско оборудване и посуда от неръждаема стомана . Продуктите и са наложени на пазара с качеството си и съответствието им с изискванията на европейските стандарти. 

 

 

image014 image016

Рубикап е компания, специализирана в производството на съдове и аксесоари за блок маси от меламин и поликарбонат . Продуктите са сертифицирани  и съответстветстват на европейските стандарти за качество и безопасност на продуктите, които са предназначени  за  контакт с храни.

 

 

logoPiritaФирма ПИРИТА ЕООД е основана през 1999 година, по действащото българско законодателство като еднолично дружество с ограничена отговорност с централен офис в гр. София.  http://www.pirita.bg/

 

 

image018Лива газ е наложен на пазара производител на пълната гама от резервни части за професионални кухненски уреди, работещи с  газ .

 

 

ЕТ Пламен Алексиев 

         ЕТ Пламен Алексиев е български производител на неутрално оборудване  – работни маси, стелажи, шкафове и работни плотове от неръждаема ламарина тип АISI 304 . Качеството на изделията и удоволетвореността на клиента са основните приоритети.

 

 

image020

Айсберг 93 ООД е български производител на професионално хладилно оборудване от 1993 година. Качество и стил в изработката на хладилни витрини, хладилни стени и хладилни шкафове  за професионална употреба.

 

 

Ако сме пропуснали да представим някой от партньорите ни, молим да ни извини. Това в никакъв случай не означава, че той не е важен за нас.